Jezelf terugvinden en doen wat bij je past

Een burn-out, wat nu?

Genieten van je werk. Energie krijgen van je werk. Zin hebben om naar je werk te gaan. Allemaal wenselijke gevoelens. Toch kan het gebeuren dat je de kracht, motivatie en energie even kwijt bent.

Ik wil je helpen om deze weer terug te krijgen zodat je jezelf kunt ontspannen en sterk en rustig voelt. En vooral dat je doet wat bij je past.

Stress is een normale en gezonde spanning van het lichaam, spanning die nodig is om goed te kunnen functioneren. Toch kunnen er allerlei redenen zijn waarom iemand te lang en te veel stress ervaart, soms jarenlang. Er ontstaan allerlei klachten die kunnen leiden tot een burn-out.

Ik werk aan herstel van lichaam en geest, een gezond lichamelijk en mentaal evenwicht en aan inzicht in het ontstaan van je burn-out. Zo kom je weer in evenwicht en ben je in staat om dit vast te houden, ook als het even tegen zit.

KernTalenten analyse

Een KernTalenten analyse is een uitgebreid en zeer effectief middel om gedetailleerd inzicht te krijgen in persoonlijkheidsaspecten die onder andere stress en burn-out in de hand werken. Een KernTalenten analyse wordt vaak uitgevoerd als onderdeel van een coachingstraject in opdracht van een werkgever. Ook bij persoonlijke vraagstellingen kan een KernTalenten analyse effectief zijn.

Tijdens de intake bespreken we of een KernTalenten analyse voor jou baat kan hebben.

Mijn praktijk

psychotherapie en coaching

Bas Rijnders
Rijksweg 240
6582 AB  Heumen (Nijmegen)

Voor een auto is ruime parkeergelegenheid aanwezig.

Het OV (buslijn 83) stopt 50 meter vanaf de praktijk. Er gaat ook regelmatig een trein naar station Mook/Molenhoek

T 06 – 44 85 88 92
E info@psychotherapierijnders.nl

©2018 Praktijk Rijnders voor psychotherapie en coaching | regio: Nijmegen, Molenhoek, Malden, Heumen | website gemaakt door be optimized